Sommar, sol och en nystart. 

Sommaren är här med sol och värme. Det har varit liten aktivitet hos WE Exercise i vår och sommar. Fokus har nämligen legat på det privata planet genom jobbbyten och flytt till hus. Sedan i april har vi då äntligen landat i ett fast behandlingsrum och kan ta emot patienter och klienter enklare. Fortfarande är det lite lite kvar att fixa men behandlingarna rullar på. Fysioterapeutundersökningar tillsammans med massagebehandlingar är de populäraste bokningarna just nu.

Planen nu är att från hösten dra igång med nya klasser, denna omgång kommer de ske i Hökåsen och utgå från omgivningarna runtomkring fotbollsplanen vid Lindqvist trädgård.

Känner du att sommaren inte har fått dig avslappnad än? Passa på att boka en massage idag. Några tider finns att boka trots semestertider.

Annars passa på och njut av ledigheten, sommaren och solen. Kom ihåg att nu oxå är tiden att starta en förändring. Tänk inte det gör jag i höst när xx är igång osv. Att skapa en förändring med små medel och steg gör att beteendet blir mer långvarigt och hållbart. Med andra ord små steg hjälper dig att nå målet du vill! Börja där det känns enklast. Om det är att lägga till en sallad, en promenad eller minska på cigaretterna eller småätandet måste du utgå ifrån var du är och kan förändra. Endast då kan du göra det till en vana i rätt riktning. Att börja med allting på en gång resulterar i många fall i misslyckanden och tappad lust. Genom att ta kontrollen själv med små steg så blir förändringen lättare och en del av vardagen och livsstilsförändringen känns efter en stund som en solklarhet. Självklart hjälper WE Exercise till att hjälpa dig finna de små stegen och planera din förändring utifrån dina förutsättningar och mål.

Mitt personliga mål denna semester är minst en dag i veckan låta bilen stå och låta cykeln ta mig överallt jag ska förflytta mig.

Ta hand om er och välkomna!

/Wiveca

Ägare och fysioterapeut på WE Exercise.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s