Snart juletider…

Hösten är här med sitt regn och mörka kvällar. Hösten ger mig chans till återhämtning och reflektion efter sommarens långa värme. Nya vanor sätts/gamla rutiner börjar följas igen. Alla kan vi göra avsteg den våra mål och rutiner. Det viktiga är att vi oxå accepterar att det är okey med de avstegen. Allt handlar om vårt välmående. Vissa mår bra av att ha mål och en tydlig plan, vissa slår bakåt av inrutade rutiner. Det som är viktigt är att hitta det som fungerar för varje individ. Det är min utmaning som fysioterapeut och personlig tränare. Att hitta varje individs drivkraft, realistiska målbil och förutsättningar att nå dit.

För att visa lite vem jag är och hur jag tänker kring träning så har jag två klasser på det gym jag samarbetar. Industin gym & friskvård ligger i Tillberga och är ett hemtrevligt gym med det väsentligaste maskinerna och en stor fria vikter avdelning samt en stor fri yta till klasser. Klasserna pågår för fullt på gymmet. Mina klasser går varannan vecka, söndagar jämn vecka är det WElates och ojämna torsdagar är det cirkelträning. Nu på söndag är det dags för WElates igen, en kombination av yoga, pilates och core. En klass med fokus på återhämtning inför nästa vecka samt kontroll och utmaning av den egna kroppen. Den här klassen är alltid härlig att genomföra. Den ger även mig tid att återhämta mig av veckan som gått samt förbereda mig på en ny vecka. Andning som går i samspel med kroppens rörlighet i olika positioner. Min utmaning ligger i min smidighet och att verkligen ta chansen till stressreduktion. Att kliva in på gymmet, förbereda klassen och i samspel med deltagarna få genomföra i vissa fall omöjliga balanspositioner ger mig en otrolig glädje och tacksamhet till att jag får hålla på med det jag gör.

Torsdagsklassen WEcirkel/cirkelträning är en klass med fokus på bålstabilitet i form av balans, styrka och kondition i olika kombinationer. Min cirkelträning utgår främst från den egna kroppsvikten och redskap man lätt kan ha hemma. Denna klass har jag för att delge tekniktänk och träning, säkerhet före risk och kontroll före tempo. Är det ditt ego du vill träna eller dina muskler?

Jag har även senaste tiden fått min logga från min grafiker och knåpar på lite broschyrer som grannarna i området först ska få ta del av =)

För er som vill boka tid för träning eller behandling så kommer sommarens erbjudande om 5 tillfällen á 2250kr att kommer ligga kvar under hösten och de som bokar behandlingar under dagtid tisdagar under december och januari månad kommer få ytterligare en liten present =) *uppge kod julpresent vid bokning*.

WE Exercise kommer stå på julmarknaden i Tillberga den 24:de november och det kommer då även finnas lite extra julerbjudanden och en liten jultävling. Så passa på att komma ner nästa lördag och boka tid tid för dig hos mig.

Vad gör du för dig idag?

/Wiveca

Ägare och fysioterapeut WE Exercise

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s