Gruppträning!

Har du svårt att komma igång själv?

Ge dig/någon/några i din närhet en utmaning. Det kan löna sig.

Gruppträning med inriktning mot militär diciplin med fokus på samarbte, pilates där bålen är i centrum samt funktionella övningar utifrån fokus för gruppen. Träningen kommer utföras utomhus och i Västerås närområde.

A new beginning 
Helt nybörjare eller långt träningsuppehåll? Nybliven förälder?   Vill du skapa en träningsvana? Behöver du göra en livsstilsförändring?

Denna klass riktar sig till dig som har haft svårt att komma igång på egen hand eller inte vet hur du ska göra för att hitta en bra nivå.

Ditt mål kan vara allt från viktnedgång till att orka springa 2 km eller till att vilja förebygga en framtida hjärtinfarkt. Oavsett mål är du välkommen. Svårt att komma iväg själv? Dra med en kompis så får ni hjälp av varandra.

Krav: inga förutom en motivation till att komma igång med träning.
Utrustning som krävs: träningskläder, skor och en vattenflaska. Handskar kan vara bra då vi jobbar med naturen.

När: Ny start januari 2019. Anmäl gärna ditt intresse redan nu.
Var: Rocklunda utegym och dess omnejd.
Hur: Vi beger oss ut i skogen och omgivningen. Alla pass är olika och läggs upp efter deltagarnas förutsättningar och mål. Fokus ligger varje pass på kondition, styrka, rörlighet, balans och speciellt teknik och utbildning i träningstänk.
Kostnad: första passet är kostnadsfritt. Enskilt pass kostar därefter 100kr, 10-kort går att lösas för 750kr (ordinarie pris 950kr). 10-kort går endast att lösas i förväg. Tag kontakt i god tid.
Anmälan: sker direkt till mig via pm eller per telefon/sms: 0701-47 48 80

 

WElates

En klass där vi åter kombinerar yoga och pilates, däremot håller vi oss på samma ställe under klassen. Vi tar även hjälp av verktygen mindfulness och meditation i vår träning för att minska stress och öka närvaron.
WE Exercise private group traning

Gå ihop med vännerna/kollegorna eller familjen. Skapa ett SMART mål och anmäl er till intensiv grupperna där vi träffas 4 ggr/ vecka (två morgon pass och två kvällspass) i 8 veckor. Passen utformas och anpassas efter gruppens mål.

Varje grupp  får kost och aktivitetsråd under träningsperioden. Varje period börjar och slutar med generella stryke-/konditionstester. Alla deltagare blir erbjudna två kalipermätningar ( muskler, fett och skelett mäts). Övriga tester utformas efter gruppens mål samt inriktningsfokus (styrka/viktnedgång)

Det kommer finnas 4 grupper under våren.  2 som fokuserar på viktnedgång och två som fokuserar på ökad styrka och kondition. Är ni minst 6 deltagare som anmäler er samtidigt bjuds hela gruppen på 10% rabatt på anmälningsavgiften.

OBS! Begränsat antal deltagare (Max 10 i varje grupp).

Why not today?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s